Kjære TVK medlem!
Vi er glade for å informere dere om at TVK klærne har ankommet Hank Sport, tidligere enn forventet. Har du bestilt tøy i to runder i samme webshop kan det hende at det er pakket i to poser. Sjekk om din bestilling er komplett når du henter tøyet.
Etter mye spørsmål fra medlemmene fikk vi levert tøyet før helgen slik at mange får sitt tøy før de skal til Spania. Tidligere leveringstid og lengre produksjonstid på noen produkter medfører at noen av pakkene er ufullstendig. Dette gjelder hovedsakelig følgende produkt:
– TVK SOKKER – TEKNISK TVK T-SHIRT
Dere får beskjed når disse produktene er klar for henting. Utleveres også på Hank Sport ved å vise gyldig kvittering/ordrebekreftelse. Disse produktene blir levert innen 1-2 uker. Alle spørsmål vedrørende kjøp, bytte eller eventuelle reklamasjoner skal gjøres direkte med Bioracer, ikke Hank Sport.
979 07 000