Vil du være med og sykle med TVK til Oslo 22. juni 2019? Klubben planlegger å stille med 3 lag på Den Store Styrkeprøven.

TVK 19 er laget for deg som kanskje ikke har syklet distansen før, eller som har litt begrenset tid til trening. Fokus på å fullføre. 30 av 32 fullførte sammen i 2017.

TVK 17 er laget for deg som trener mer systematisk, og har lyst til å sykle fort til Oslo. Mer fokus på tid og god teknisk sykling. I 2018 samarbeidet laget med CK Victoria.

TVK 15 er et ambisiøst lag bak Trønderekspressen. Målet er å komme under 15 timer, og aller helst sette klubbrekord. Et TVK-lag, men også åpent for ryttere fra andre klubber som ikke har tilbud på dette nivået.

Følg med på fb-gruppen TVK Styrkeprøven for mer info, og ta gjerne kontakt med Svein Ove Eimhjellen eller Steinar Leirvik for mer info.

Lørdag 22. september er det felles trening for alle interesserte, med oppmøte på Politistasjonen på Heimdal kl. 09.00. Rolig Skaunrunde.

Lørdag 29. september anbefaler vi klubbmesterskapet i terrengsykling i Nilsbyen. Åpent for alle, men bare medlemmer kan bli Klubbmester.

Vennlig hilsen
TVK Medlemsservice
v/Svein Ove Eimhjellen

Mob.: 992 57 602
<www.tvk.no> www.tvk.no